Synon që një ditë të punosh në profesionin tënd në një nga vendet e Bashkimit Europian?

Dëshiron që diploma jote të njihet dhe të pranohet nga çdo punëdhënës në Europën e zhvilluar?

Bëje ëndrrën tënde realitet! Konverto diplomën me eCampus, në 3 hapa të thjeshtë.

1. Marrja në dorëzim e dokumenteve tuaja

Stafi i eCampus do t’ju informojë për të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për plotësimin e dosjes tuaj dhe për të nisur procesin e rivlersimit.

2. Procedura e Rivlerësimit të diplomës tuaj

Rivleresim i programit akademik shqiptar me programin akademik europian, për të vlerësuar numrin e provimeve që studenti duhet të integrojë.

3. Në dorën tuaj pa asnjë kosto!

Pasi të keni në dorën tuaj rivlersimin e diplomës mund të vendosni nëse dëshironi të vijoni më tej me regjistrimin në eCampus

Konverto diplomën tënde!

Bëhu pjesë e tregut Europian të punës.

Mëso më Shumë