• Hapi 1
  • Hapi 2
  • Hapi 3
  • Hapi 4

Arsyeja e Konvertimit të Diplomës

Përse dëshiron një diplomë që njihet në vendet e BE?

Komente shtesë

Studimet e Mëparshme

Niveli më i lartë i kompletuar i studimit

Universiteti/Fakulteti/Dega

Zgjidh Fakultetin dhe Degën që Përmbush Aspiratën tënde

Përfito Evaluimin e Diplomës tënde FALAS

Emri i Plotë

Email

Nr. Tel