Degë të reja

MASTER NIVELI I & II

Larmishmëri zgjedhjesh profesionale Universiteti eCampus ofron master të nivelit të I-rë dhe II-të për fakultete të ndryshme, në degët: Menaxhimi urgjencave Qeverisja shumëplanëshe. Planifikimi [...]

BACHELOR SI INFLUENCER

BACHELOR SI INFLUENCER Kohëzgjatja e kursit: 3 vjet - Kredite: 180 Kurrikula e Influencer-it në Shkencat e Komunikimit ofron mundësinë e krijimit të aftësive dhe [...]

MASTER PËR DIXHITAL DHE GRAFIK DIZAJN

Instrumentet e komunikimit dixhital ditët e sotme janë të pranishme në të gjitha strategjitë e kompanive dhe për të arritur një rezultat maksimal nevojiten aftësi [...]

Blog

Video Lajme

Konverto diplomën tënde!

Bëhu pjesë e tregut Europian të punës.

Mëso më Shumë