Rruga e parë drejt diplomimit si një Influencer

Universiteti eCampus, gjithmonë i vëmendshëm ndaj mundësive të reja të shfaqura nga tregu i punës, ka hapur kursin e parë në Shqipëri të trajnimit të posaçëm të atyre që duan të marrin përsipër profesionin e Influencer-it me seriozitet, vetëdije dhe përgatitje solide.

Regjistrimi është i hapur: informohu tani

  • Biznesi përtej imazhit

Bazuar në profesionin e Influencer-it ekziston një projekt biznesi kompleks dhe ambicioz në të cilin levat e marketingut tradicional plotësojnë strategjitë dixhitale më efektive për të promovuar markat, produktet, përvojat dhe stilin e jetës. Kjo është arsyeja, edhe pse nuk njihet zyrtarisht, kjo shifër tërheq një numër në rritje të të rinjve të gatshëm për të krijuar biznesin e tyre fitimprurës, i cili në fakt kërkohet gjithnjë e më shumë nga kompanitë e interesuara për të arritur një audiencë të madhe të përdoruesve të synuar përmes kanaleve sociale.

  • Objektivat dhe mësimet

Programi i shkollës tre vjeçare të Universitetit eCampus ju lejon të merrni të gjitha mjetet teknike dhe strategjike për të operuar në botën dixhitale si një Influencer.

Estetika e komunikimit, sociologjia e proceseve ekonomike, gjuhët e mediave audiovizuale, ligji i informacionit, marketingu i mediave sociale janë vetëm disa nga leksionet në program.

A doni të dini programin e plotë? Plotësoni formularin tani!

  • Në Universitetin eCampus:
  • Ndiqni leksionet online nga kompjuteri, tableta ose smartphone-i juaj
  • Një tutor personal online ju udhëzon gjatë studimeve
  • Ju mund të kontaktoni lehtësisht tutorët tuaj përmes live chat-it
  • Me aplikacionin eCampus Club jeni në kontakt me studentët e tjerë
  • Provimet zhvillohen fizikisht në zyrën më të afërt për ju

 

Doni të dini më shumë?

Për më shumë informacion mbi diplomën e Influencer-it plotësoni formularin. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

 

Merr më shumë informacion!

Plotëso të dhënat më poshtë dhe dikush nga stafi ynë do ju kontaktojë.