Home2020-02-12T14:33:03+00:00

UNIVERSITETI eCAMPUS

Universiteti online pranë teje!

Mirësevini në Universitetin eCampus!

Universiteti eCampus është një nga universitetet më të rëndësishme online në Itali me mbi 90.000 studentë dhe seli qëndrore në Novedrate, Como dhe mbi 12 seli në të gjitha rajonet e Italisë.

eCampus ofron mundësi studimi në 5 fakultete dhe 49 dege të ndryshme. Diploma Bachelor dhe Master të njohura në të gjithë BE-në!

 

Përfito nga avantazhet e eCampus!

 • GJITHMONË HAPUR
  Mos prisni nisjen e sezonit për t’u regjistruar në eCampus. Tek ne mund të regjistroheni gjatë gjithë vitit

 • STUDIO NGA SHTËPIA
  Nuk ke nevojë të transferohesh nga qyteti yt për të rinisur jetën studentore pranë universitetit.

 • MENTOR PERSONAL
  Pedagogë me përvojë kujdesen në mënyrë të personalizuar për ty gjatë gjithë rrugëtimit.

 • PËRGATITJE PËR TREGUN EUROPIAN TË PUNËS
  eCampus ju pajis me aftësinë dhe teknikat për të filluar një karrierë të suksesshme.

 • STUDIO KUR TË DUASH
  Vendose ti orën kur mund të marrësh leksionet nga stafi i universitetit.

 • PAGESË ME KËSTE
  Asnjë stres për financat e tua përmes pagesave të lehta e të përballueshme.

49 degë studimi, 5 fakultete

DREJTËSI

Shërbime juridike për kompanitë
Shkenca penitenciale, profili i burgjeve
Shërbime juridike, profili kriminalistikë
Shkenca politike dhe shoqërore
Shkenca të Komunikimit institucional dhe të biznesit
Shkenca të Komunikimit, profili Marketing Dixhital
Shkenca të Komunikimit, profili Argëtim Dixhital dhe Lojëra
Shkenca të Komunikimit, profili Influencer

Juridik

INXHINIERI

Inxhinieri industriale, profili menaxhim
Inxhinieri industriale, profili energjitike
Inxhinieri industriale, profili kimik
Inxhinieri industriale, profili mjete hibride dhe elektrike
Inxhinieri ndërtimi dhe mjedisi
Inxhinieri ndërtimi dhe mjedisore, profili peizazh
Inxhinieria informatike dhe automatizimi, profili sistemet e përpunimit dhe kontrollit të të dhënave
Inxhinieria informatike dhe automatizimi, profili i Dron-eve
Inxhinieri informatike dhe e aplikacioneve
Inxhinieri Industriale, profili teknologjik i menaxhimit
Inxhinieri Industriale, profili termomekanik
Inxhinieri Industriale, profili projektim mekanik
Inxhinieri Industriale 4.0
Inxhinieri Ndërtimi
Inxhinieri Informatike dhe Automatizim

EKONOMI

Ekonomi dhe tregti
Psikoekonomi
Shkenca bankare dhe Sigurime
Start-up për ndërmarrjet dhe modelet e biznesit

Shkenca Ekonomike

PSIKOLOGJI

Shkencat dhe teknikat psikologjike
Shkenca të edukimit dhe të trajnimit
Shkenca të edukimit dhe të trajnimit, Cikli parashkollor
Shkenca Biologjike
Shkenca të aktiviteteve motorike dhe sportive
Menaxhim i sporteve dhe futbollit
Psikologji klinike dhe dinamike
Psikologji juridike
Psikologji dhe teknika të reja
Shkenca pedagogjike dhe humane
Shkenca pedagogjike, profili i aftësive ndryshe
Shkenca të ushtrimeve fizike për mirëqenien dhe shëndetin

LETËRSI

Letërsi, art, muzikë dhe spektakël, profili artistik audioviziv dhe argëtues
Letërsi, art, muzikë dhe spektal, profili letrar
Disiplina të dizajnit dhe modës
Gjuhët dhe kulturat e Evropës dhe pjesës tjetër të botës
Letërsi, gjuhë dhe kulturë italiane, profil i promovimeve kulturore
Letërsi, gjuhë dhe kulturë italiane, profili filologjik
Gjuhë dhe letërsi europiane
Përkthim dhe procese ndërkulturore

Degë të Reja

PROFESIONI INFLUENCER

January 24th, 2020|0 Comments

Rruga e parë drejt diplomimit si një Influencer Universiteti eCampus, gjithmonë i vëmendshëm ndaj mundësive të reja të shfaqura nga tregu i punës, ka hapur kursin e parë në Shqipëri të trajnimit të posaçëm të [...]

MASTER PËR DIXHITAL DHE GRAFIK DIZAJN

January 24th, 2020|0 Comments

Instrumentet e komunikimit dixhital ditët e sotme janë të pranishme në të gjitha strategjitë e kompanive dhe për të arritur një rezultat maksimal nevojiten aftësi shumë specifike sikurse një skenar i aftë për të përballuar [...]

Testimonials

“Jam shumë i lumtur që i jap mirëseardhjen Universitetit eCampus në Shqipëri. Jam shumë i sigurt se ardhja e nje universiteti telematik është një hap i rëndësishëm për zhvillimin e Shqipërisë. Të gjithë studentet do të kenë mundësinë të alternojnë studimet me punën ashtu sikurse kam bërë dhe unë vite më parë kur kam studiuar në eCampus. Ne shpresojmë që këto studente ti shërbejnë tregut shqiptar. Ne duhet të përpiqemi ti mbajmë talentet brenda Shqipërisë. “

Z. Silvio Pedrazzi

CEO i Intesa San Paolo Bank Albania – Ish student i eCampus


“Ndër benefitet e shumta që kam hasur është mundësia për të mos hequr dorë nga karriera duke bërë të mundur dhe marrjen e një eksperience të vazhdueshme. Universiteti i eCampus tashmë më ka njohur me një sistem të mësimdheniës online me leksione tepër të detajuara dhe konçize në fushën e studimit tim. Në çdo fazë të studimeve marr asistencën e nevojshme. Më ka ofruar mundësinë e përfundimit të studimeve në një afat kohor rekord.”

Arta Peto – Studente në MBA


“Sa herë që planifikoja studimet e mia, gjithmonë kishte diçka që më ndalonte të merrja këtë hap. Fillimisht ishin kostot e të jetuarit në një qytet tjetër, më pas koha ishte një faktor mjaft i rëndësishëm që më ndalonte për të vazhduar. Kur u prezantova me konceptin e eCampus mund të kisha një diplomë të huaj pa shpenzuar shuma marramendëse. Mund të studioja në një universitet pa sakrifikuar punën.”

Arisela Hebovija – Studente Master në degën Drejtim dhe zhvillim i Burimeve Njerëzore


0
STUDENTE
0
FAKULTETE
0
DEGE STUDIMI

Selitë eCampus

Konverto diplomën tënde!

Bëhu pjesë e tregut Europian të punës.

Mëso më Shumë